Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Takstoler siden 1984

Takstoler er vårt fokusområde. Siden 1984 har vi produsert takstoler for det norske markedet. En takstol er en understøttelse for sperrene i en takkonstruksjon. Takstoler forekommer i mange varianter. En takstol er et fagverk av grovt dimensjonert skuretømmer. En takstol er sammensatt av bjelker, stolper og skråstivere.

Kontakt Treteknikk AS for mer informasjon om våre produkter og tjenester relatert til takstoler.

Takstoler - betegnelse på et selvbærende sperrbind, eller takbind

Takstolerer også en betegnelse på et selvbærende sperrbind, eller takbind. I sin enkleste form består en takstol av to sperrer som er bundet sammen av en horisontal bjelke (bindbjelke eller ankerbjelke). Hovedfunksjonen til et sperrbind er å overføre kreftene fra takflaten til ytterveggene.

Siden oppstarten har Treteknikk AS produsert 700.000 takstoler. Treteknikk AS har rykte på seg for å levere de mest økonomiske løsningene innen produksjon av takstoler.

Produksjon og prosjektering av takstol

Treteknikk AS tilbyr produksjon og prosjektering av ulike typer takstoler. Vi tilbyr komplette løsninger som innebærer hjelp til prosjektering, transport av takstol og levering til avtalt tid. Dette er ofte den mest gunstige løsningen økonomisk sett.
Vi leverer standard takstoler og skreddersydde varianter tilpasset kundens behov. Med leveransen følger nødvendig takplan og monteringsbeskrivelse. Vi supplerer med limtre eller ståldimensjonerer ved behov. Bestiller du takstol hos oss sørger vi for leveransen. Takstolene leveres med spesialbiler med 24 m fjernstyrt kran.

Takstoler - prefabrikerte og skreddersydde

Treteknikk leverer takstoler for hele Østlandet. Vi leverer følgende takstoler:

  • w takstoler
  • loft
  • saks
  • pult
  • gitterdrager
  • valm
  • løse sperrer
  • bjelkelag
Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn